Om jullie te helpen een onvergetelijke dag te bezorgen hebben we voor jullie de vaarroutes op een rijtje gezet. De vaarroutes zijn ook aanwezig in de sloepen.

H ieronder vindt je verschillende vaarroutes over rivier de Linge.

 

 • Arkel

  De eerste haven die je tegenkomst is in Arkel. Dat is haven t Gors, daar kun je aanmeren en binnen kun je een ijsje kopen.

  Kedichem

  Na Arkel is een leuke plek om aan te meren Kedichem. Daar zit hotel Aan de Linge. Je kunt bij het hotel aanmeren en wat lekkers nuttigen op het terras. Aanmeren bij het hotel is wel alleen mogelijk als er ook een consumptie wordt genuttigd bij het hotel.

  Leerdam

  Na Kedichem kom je aan bij Leerdam. Daar heb je restaurant de Beren aan het water. Naast het restaurant zit een kleine haven, daar kun je (kosteloos) aanmeren en mocht je bij de Beren wat willen eten of drinken is dat dus ook een mogelijkheid.

  Rhenoy

  In Rhenoy heb je restaurant Rustwat aan de Linge. Daar kun je ook kosteloos aanmeren en gezellig een hapje en/of drankje nuttigen.

  Rumpt

  In Rumpt kun je kosteloos aanmeren bij Boutestijnse Theetuin. Geen ober te zien? Gebruik dan het schellekoord met de grote koperen bel. Ze zijn geopend van april t/m september met mooi weer in de weekenden. In de vakantieperiodes ook op andere dagen, maar ze hebben geen vaste openingstijden. Je kunt ze bellen om teleurstelling te voorkomen: 0345-684247.